مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر -  روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   خانم نرگس جعفر خانی 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1400/12/17 - 11:21
  • تعداد بازدید: 1457
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیست‌ویکمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان کانون استان اردبیل برگزار شد

انجمن نویسندگان نوجوان کانون پرورش فکری استان اردبیل بیست‌و یکمین نشست خود را روز پنج‌شنبه ۱۲ اسفندماه سال۱۴۰۰ به صورت حضوری در مرکز شماره ۵ برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اردبیل، در ابتدای این نشست تخصصی حسین یوسفی، کارشناس مسوول آفرینش‌های فرهنگی، هنری و ادبی کانون استان ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع اعضای انجمن و مشارکت فعال آن‌ها در نقد، گفت: انجمن‌های ادبی علاوه برافزایش دانش و توان ادبی، اعتمادبه‌نفس و قدرت بیان اعضا را تقویت کرده و نقش مهمی در اشاعه‌ی تفکر و نگاه انتقادی دارند.

یوسفی از خدمات سمیه حسین‌زاده از مربی آفرینش‌های ادبی و نماینده انجمن نویسندگان کانون استان تشکر کرده و یادآور شد: حضور فعال و افزایش توان ادبی اعضا نشان‌دهنده تلاش مربیان به ویژه مسوولان انجمن در کارگاه‌ها است.

هم‌چنین سمیه حسین‌زاده به عنوان کارشناس برنامه، به اهمیت شخصیت‌پردازی در داستان پرداخته و گفت: هر داستانی برای خلق شدن نیاز به شخصیت دارد و این شخصیت‌ها باید باورکردنی باشند؛ بنابراین نویسنده در داستانش روابط شخصیت‌ها را تشریح و مواجهه‌ی آن‌ها با وقایع و حوادث را به تصویر می‌کشد.

این نویسنده و منتقد ادبی به تفاوت‌های تیپ و شخصیت اشاره‌کرده و افزود: تیپ‌ها نمایندگان یک گروه یا طبقه هستند که رفتارهای مشترکی دارند، یعنی آنجایی که کاراکترها بسط و گسترش داده نشده‌اند و نویسنده به خصوصیات و حالات روحی و روانی و رفتارهای فردی نپرداخته، کاراکترها در حد یک تیپ مانده و به شخصیت داستانی تبدیل نخواهند شد.

او در ادامه‌ی سخنان خود به تکنیک‌ها و روش‌های شخصیت‌پردازی اشاره‌کرده و از اعضا خواست تا با وسواس و دقت بیشتری در این زمینه قلم آزمایی کنند.

گفتنی‌است پریناز ستونه مربی ادبی مرکز شماره یک و سه کانون اردبیل، مهدیه علیقلی‌زاده کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون استان و کارشناس برنامه، اثر نرگس دانش با عنوان «کارت واکسن»، طوبی حسین‌زاده با عنوان «من کی‌هستم؟» و هستی جهانی با عنوان «چادر» را مورد نقد و بررسی قراردادند و هم‌چنین جوایز و لوح تقدیر مهرواره داستان آفرینش به برگزیدگان آن‌ها اهداء شد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت